Butični paketi

Butični paketi2020-07-14T13:38:42+02:00

BUTIČNI ŠTAJERSKI OKUSI

…več kot le oddih…

Butično izberemo, ker verjamemo da nam ta način potovanja ponuja boljšo pristnejšo izkušnjo in boljšo povezavo s kraji, ki jih obiščemo.

Vstopite v svet Štajerskih pravljic in doživite srce regije.

ŠTAJERSKA SUPERIOR

1. DAN: Pričakujejo vas v Maribor City Map butičnem hotelu, le sledite zemljevidu in našli boste svoje mesto počitka in udobja za naslednjih nekaj dni. Vaše kulinarično doživetje bo otvoril Šef Gregor Jager iz Restavracije Maribor. Pripravite se na odličnost. Moderen, a vseeno tradicionalen obrok vas bo popeljal do naslednje točke na zemljevidu – Muzej Hiše Stare Trte, najstarejše vinske trte na svetu. Pripravili smo vam platinasto degustacijo vrhunskih vin ob kateri boste prisluhnili zgodbi o preživetju trmaste trte. Nočitev pod zemljevidom.

2. DAN: Po zajtrku lokalnih dobrot boste prebudili pustolovca v sebi in spremenili svoj pogled na svet. Dobesedno. Oči usmerite navzdol in preletite čudovite travnike polne barvitih rastlin, ki ustvarjajo najlepše naravne vzorce na Posestvu Sončni raj. Zipline imenovan »čebelji let« vas popelje po 340 m dolgi poti nas sadnimi nasadi, borovnicami, jagodami in zelišči posestva. Čebele s svojim letom dosegajo hitrost 24km/h, vi boste to hitrost s svojim letom skoraj podvojili. Svoj adrenalin boste pomirili na vinski fontani, ki je velika atrakcija posestva.

Kosilo bo postreženo 1000 m višje…z gondolo vas bomo peljali na Pohorje. Po 10 minutni vožnji boste svoj ravno prav pečen steak uživali s prilogo najboljšega razgleda na širšo okolico. Preostanek popoldneva je prost za lastno režijo.

Zvečer pa bomo pomešali kulturo, tradicijo, zabavo, vrhunsko kulinariko in izbrana vina v Dvorcu Miru – Dveri-Pax. Prisluhnite njihovi zgodbi o 800 letni tradiciji pridelovanja vina in videli boste, kako je vse povezano.

3. DAN: Odjavite se iz vašega hotela in že ste na poti proti Štajerskemu srcu med vinogradi. To čudovito in mistično cesto v obliki srca letno obišče ogromno turistov, nekateri se tam tudi poročijo, vsekakor pa je to ena glavnih znamenitosti Slovenije, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Pripada vam tudi ogled vinske banke vinogradnikov iz srca. Srce med vinogradi je vrhunska foto točka – preizkusite jo. Pokazali vam bomo še eno čudovito točko vinogradnega okoliša, ki ga bomo obiskali. Naš naslednji korak vodi k hiši, kjer mir prekine zgolj ptičje petje. Gora pod Lipo je večkrat nagrajena domačija z vrhunsko kulinariko in lokacijo. Kosilo bo postreženo v njihovem stilu – domače, pristno, Slovensko.

Naše popotovanje končamo v Radgonskih Goricah, kjer domuje Radgonska penina – najboljše peneče vino iz Slovenije.

CENA: 399 € / osebo  (Za skupine najmanj 8 oseb)

Za manjše/večje skupine prilagodimo cene.

DATUM: April-Oktober

TRAJANJE: 3 dni

PREVOZ: Možno dodati proti doplačilu

CENA VKLJUČUJE:

 • 2 x nočitev z zajtrkom v Maribor City Map Hotel, dvoposteljna soba
 • Kosilo v Restavraciji Maribor
 • Vodena tura Hiša Stare Trte
 • Platinum degustacija v Hiša Stare Trte
 • Animacija, Zipline in vodena tura Posestva Sončni raj
 • Ogled in obisk fontane vin, degustacija
 • Povratna vožnja z gondolo
 • Kosilo s steakom na Pohorju
 • Vodena tura Dveri-Pax, degustacija in večerja
 • Vodena tura na Srce med vinogradi
 • Obisk Dreisiebnerjeve vinske banke
 • Obisk super foto točke: Plački stolp
 • Kosilo v Gori pod Lipo
 • Degustacija penečih vin v Radgonskih Goricah

Vse naše programe je možno prilagoditi po željah skupine.