BRATISLAVA IN NEŽIDERSKO JEZERO

BRATISLAVA IN NEŽIDERSKO JEZERO2014-09-08T12:41:30+00:00

Opis

Donava, Bratislava…Vabimo vas, da se nam pridružite na zanimivem izletu na Slovaško in njeno prestolnico Bratislavo. Mesto ob reki Donavi ponuja obilico zanimive kulturne dediščine, poleg tega pa nas vabi tudi s svojim živahnim mestnim utripom. Danes je to sodobna prestolnica s številnimi modernimi objekti, nakupovalnimi središči… Obiskali bomo mestni grad in prelepo staro mestno jedro, se podali v kako pivnico, privoščili tudi kak nakup. Naše potepanje začinimo še z vožnjo po prelepi pokrajini v deželi Gradiščanski v sosednji Avstriji. V pokrajini kjer je ustvarjal Hayden, nas pomirjujoče sprejmejo velike ravnice, valovanje vode na gladini Nežiderskega jezera….pa tudi pisane vinske kleti.   Program: Prvi dan: SLOVENIJA – BRATISLAVA IN OGLED MESTA Drugi dan: BRATISLAVA – NEŽIDERSKO JEZERO – SLOVENIJA Cena od: 90,00 € (pri najmanj 40 plačanih potnikih v avtobusu)

Zavarovanje rizika odpovedi: 5% od cene potovanja, plačljivo ob prijavi in po želji posameznika Cena vključuje: Prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestnine in parkirnine, nastanitev v odličnem hotelu**** Lindner Bratislava na osnovi ene nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi, organizirano večerjo v pivnici, vodenje vodnika agencije Martura, stroške organizacije potovanja, nezgodno zavarovanje potnikov, DDV. Cena ne vključuje: pijače pri obrokih, morebitnih vstopnin in stroškov nastalih po osebnih naročilih.

Plačilo in prijava: Agencija Martura d.o.o., ob prijavi je potrebno plačati aro v višini 30% od celotnega zneska, preostali del plačila se izvede najkasneje 8 dni do odhoda skupine. Splošni pogoji Martura d.o.o. so sestavni del programa potovanja in so na voljo v agenciji ali na spletni strani www.martura.si