CIK CAK pokal 2020

CIK CAK pokal 20202020-06-10T10:19:15+02:00

Opis

Smučanje na Mariborskem Pohorju je stara dejavnost lokalnih prebivalcev in kot tako jo želimo ohraniti tudi v bodoče. Zato ljubezen do tega športa prenašamo na mlajše generacije, ki so prihodnost našega »brega«. Tako bomo priredili smučarsko tekmovanje za osnovnošolce, ki bo rekreativne narave, s poudarkom na druženju in zabavi na smučeh, prijetnem vzdušju, nagradah in okusni hrani.

Pokal CIK CAK je zasnovan tako, da so otroci razdeljeni v 3 triade osnovne šole in po spolu. Skupaj tekmujejo:

  • otroci 1. triade (1.–3. razred) – skupina fantje in skupina dekleta;
  • otroci 2. triade (4.–6. razred) – skupina fantje in skupina dekleta;
  • otroci 3. triade (7.–9. razred) – skupina fantje in skupina dekleta.

Tekmovanje se bo odvijalo na Mariborskem Pohorju na progi Bejbika, zato je primerno tudi za smučarje začetnike. Ob tem je prizorišče lahko dostopno gledalcem (staršem, babicam, dedkom, tetam, stricem …), ki si bodo lahko dogajanje ogledali od blizu, ob robu proge ali s terase bližnje koče.

Vsak prijavljen šolar bo na začetku prejel startno številko in darilni paket DECATHLON, podelitev medalj pa bo sledila po končanem tekmovanju. Najboljši iz vsake kategorije bodo poleg medalje in priznanja prejeli še prehodni pokal, ki ga bodo naslednje leto izročili novim zmagovalcem. Vsak udeleženec se bo po tekmovanju še okrepčal s toplo malico.

Smučarska vozovnica, ki jo bo tekmovalec prejel ob prijavi, bo veljala cel dan, tako da bo lahko smučarski dan na Pohorju trajal še po koncu tekmovanja.

PRIJAVA:
E: booking@martura.si / T: 041 304 925
Prijavnica: CIK CAK POKAL 2020

 

Opomba: organizator si pridržuje pravico tekmovanje odpovedati ob prenizkem številu prijavljenih.

   

 

Podrobno

Kategorije: