EGIPT

EGIPT2015-10-26T14:54:30+00:00

Opis

Egipt je dežela, ki ima čez celo leto visoke temperature. V Rdečem morju se je mogoče kopati tudi pozimi, saj Egipt nima deževnega obdobja. V zimskih mesecih so večeri tisti, ki prinesejo več vetra in s tem hladnejše temperature. V visoki turistični sezoni (Julij, Avgust) lahko pričakujemo tudi do 50 stopinj plusa.

Egipt mnogi poznajo kot deželo, ki so ji v preteklosti vladali faraoni, to moč je čutiti še danes. Zaradi toplega podnebja je Egipt zelo zaželjena počitniška destinacija.

Egipt turistično delimo na dva večja dela: HURGADA in SHARM EL SHEIK, v ponudbi pa imamo tudi druga področja in potovanja, kot na primer Križarjenje po Nilu.

Egipt svojim obiskovalcem nudi veliko možnosti za izlete; ne nazadnje veliko turistov prav v Egiptu začuti ljubezen do potapljanja in tam opravi izpit za potapljača. Izlet na Otok Giftun je eden izmed cenovno ugodnih izletov, ki nudi pogled na čudovite koralne grebene in življenje ob njih. V kolikor pa si ne želite potapljati, si jih lahko ogledate tudi samo z masko in plavutkami. Izlet v Kairo nudi ogled sfing in Piramid v Gizi, zagotovo ene največjih znamenitosti področja. Lahko se odpravite na vožnjo z Jeepi ali štirikolesniki v puščavo, ali obiščete Luxor in Dolino Kraljev.

Hoteli 3*, 4* ali 5* … na bazi All Inclusive, Polpenzion ali Nočitev z zajtrkom … Let iz Dunaja, Graza, Ljubljane … ponudbe za celo leto.

Kontaktirajte nas za pripravo ponudbe po vaši meri!