USPOSABLJANJE ZA TURNOKOLESARSKEGA VODNIKA 1, TKV I.

USPOSABLJANJE ZA TURNOKOLESARSKEGA VODNIKA 1, TKV I.2020-06-16T11:35:16+02:00

Opis

PRIJAVNICA ZA TKV I (.doc)

PREGLED OPRAVLJENIH UR (.doc)

ZDRAVNIŠKO POTRDILO (.doc)

Destinacijska agencija MARTURA, v sodelovanju z izvajalcem programa Komisijo za turnokolesarstvo pri Planinski zvezi Slovenije, razpisuje

USPOSABLJANJE ZA TURNOKOLESARSKEGA VODNIKA 1, TKV I., ki bo prvič potekalo na Mariborskem Pohorju. Tečaj bomo izvedli v dveh podaljšanih vikendih (petek, sobota, nedelja)  v Oktobru 2020. Točni datumi bodo znani v Juliju.

Opis profila Turnokolesarski vodnik I

Turnokolesarski vodnik I je usposobljen za vodenje kolesarskih tur po javnih cestah, gozdnih cestah, poljskih poteh in utrjenih gozdnih vlakah, pri čemer zahtevnost spusta ne sme preseči stopnje S4.

Kandidat mora ob prijavi izpolnjevati naslednje pogoje:

  • splošni pogoji: starost najmanj 18 let, najmanj IV. stopnja šolske izobrazbe, tečaj prve pomoči v obsegu snovi, kot je opisana v učbeniku Planinska šola, članstvo v planinskem društvu ali klubu ki je član PZS, ustrezno zdravstveno stanje;
  • posebni pogoji: uspešno opravljen teoretični sprejemni izpit in preizkusna tura, najmanj 20 samostojnih kolesarskih tur, med katerimi jih vsaj 5 dosega zahtevnost S4.

20 samostojnih tur :  Vpišete kje ste do sedaj kolesarili (npr.Maribor-Bellevue), tako bomo lažje videli kakšnega tipa kolesar ste.

Za uspešno dokončanje usposabljanja mora biti kandidat prisoten na celotnem programu tečaja in opraviti vse izpite v okviru seminarja. V treh mesecih po zaključku seminarja mora kot TKV pripravnik razpisati izpitno turo po navodilih, ki jih prejme ob zaključku seminarja. Po uspešno izvedeni izpitni turi pod nadzorom mentorja prejme strokovni naziv turno kolesarski vodnik.

Cena usposabljanja je 400 €. Znesek poravnate po računu, ki vam ga izstavimo, ko vam potrdimo ustreznost prijave.
Ob prijavi je možno vplačati rezervacijo v višini 100,00€, preostanek pa plačati do 27.3.2020.

NAČIN PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE:

E-mail: info@martura.si
Tel: 00386 31 691 681
TA MARTURA
Pohorska ulica 60
2000 Maribor
www.martura.si

Prijavnico in ostale potrebne obrazce si snamete s spletne strani “na vrhu objave” ali za njih zaprosite preko e-maila.

Prijava mora vsebovati izpolnjeno:

  • prijavnico
  • pregled opravljenih tur
  • zdravniško potrdilo

Podrobno

Kategorije: