Storitve

Storitve2019-10-21T14:39:22+02:00

Svoje izkušnje delimo z vami skozi naše storitveSvoje izkušnje v turistični panogi želimo deliti v različnih oblikah sodelovanja z vami in vašimi sopotniki, sodelavci, prijatelji, člani kluba in društva. Naš produkt je skrbno načrtovan, poskrbeli bomo za kvalitetno izvedbo. Imamo odlično poslovno mrežo partnerjev tako v Sloveniji, kot v vseh Evropskih državah, ter državah izven Evrope. Pomagali vam bomo realizirati odlično doživetje, pa bodi to enodnevni potep po Sloveniji, obisk hokejske tekme ali pa bodi to treking v oddaljenem gorovju.

Storitve Martura.si

KLASIČNI ODDIHI

povezani s turističnimi agencijami po Sloveniji, vam za isto ceno nudimo posredovanje njihovih aranžmajev, tako da lahko z Marturo odpotujete v Turčijo, Bolgarijo, v Egipt ali na Ciper, na Hrvaško, v Srbijo,…Zaradi povezav z agencijami v Nemčiji pa vam nudimo aranžmaje svetovno znanih organizatorjev tudi za daljne destinacije : Dominikana, Maldivi, Amerika,…Ker smo

TEAM-BUILDING

Adrenalinsko obarvane igre, ki krepijo timsko delo na prostem ali v dvorani; s humorjem vodene delavnice priznanih strokovnjakov; lokalna kulinarika povzdignjena na željen nivo; degustacije vrhunskih vin, penin, izdelkov iz medu, ali morda drzna igra paintball-a…

POHODNIŠKI IN KOLESARSKI PAKETI

Zanimive poti z iskanjem zakladov – nekje se skriva Pohorski ključ – ga najdete? S pomočjo naših kolesarskih in pohodniških vodnikov za vas ustvarimo zgodbo, ki bo odgovarjala željenemu tempu. Popestrimo jo s kakšnim ogledom, kulinaričnim užitkom, osvežilno pijačo na poti.

ZA MLADE IN NAJMLAJŠE

Iskanje zaklada po Pohorju, humoristične delavnice s plesom, obisk festivalov (Pikin Festival),…

Organiziramo varen prevoz za skupine otrok, animacijo, ki je dela z otroci vajena, šolo v naravi na Pohorju, ogled posestva Sončni Raj in učenje odgovornosti do narave, do čebel, zdravo hrano, ki otrokom tekne in vse skupaj povežemo v zgodbo z zahtevano tematiko.

UMIK V DVOJE

V dvoje ali v troje, vodilo naših romantičnih oddihov je ljubezen.

Romantičen piknik sredi pohorske narave, ogled svetovno znane ceste v obliki srca, prilagojen program gastronomskega uživanja po želji, ravno dovolj adrenalinskega pridiha, vožnja z gondolo in penino, wellness oddih,..

ŠTAJERSKE VINSKE PRAVLJICE

Za vinske navdušence smo naredili izbor najboljših vinskih kmetij na področju štajerske…

S kozarčkom od kleti do kleti, ali malce bolj elegantno degustacija na gradu s spremljavo kulinarike na visokem nivoju; degustacije v osrčju narave ali v okviru zabavnih dogodkov.

DRUŽINSKE AVANTURE

Kam na izlet z družino? Kaj početi čez vikend? Kako si popestriti popoldan?

Oglejte si naše pripravljene programe za preživetje družinskega časa na štajerskem, ali pa se na nas obrnite s svojimi željami in vam program pripravimo po meri. Od adrenalina, živalskih vrtov, pohodov, sladic, ki bodo navdušile otroške trebuščke, do iger in lovov za zakladi, učenja novih veščin, premagovanja ovir, zimskih športnih dni..vse to prikrojeno vaši družini.

BIKE PARK DOŽIVETJA

Downhill in whip tekmovanja, ali zgolj divja vožnja po legendarni progi Svetovnega prvenstva v Downhillu. Z našimi licenciranimi vodniki se lahko dogovorite za vodene ture in učenje gorskega kolesartva; poseben segment naših programov je tudi učenje downhill-a za otroke in mladostnike.

SMUČANJE NA POHORJU

Mariborsko Pohorje – smučišče za vse!

S ponudbo lahkih in zahtevnejših prog je Pohorje primerno za vse smučarje, še zlasti pa se je uveljavilo kot priljubljeno družinsko smučišče. Pozimi se ponaša tudi z več kot sedmimi kilometri osvetljenih prog za nočno smuko, poleg smučanja in deskanja pa obiskovalcem ponuja še vrsto drugih zimskih dejavnosti. Željeno smučarsko karto združimo z namestitvijo, ki vam najbolj odgovarja in vaš smučarski dopust pri nas začinimo z nekaj štajerskimi dobrotami. Nudimo namestitve direktno na smučišču, pod smučiščem, po želji tudi drugje.

ŠTUDIJSKE EKSKURZIJE – VULKANLAND

Primer dobre prakse sodelovanja ponudnikov nerazvite regije, ki so ustvarili skupno blagovno znamko, se pod njo združili in naredili celotno regijo turistično zanimivo. Izlet, ki bo prebudil vaše brbončice in vašo poslovno žilico s spremljavo lokalnih dobrot, ki so postale svetovno znane.

BUTIČNA DOŽIVETJA 5*

Vabljeni v kraje najlepšega razgleda, v kraje, kjer se ljudje gledajo v oči, kraje kjer so za vse odprte kleti. Pričaramo vam pravljico visokokakovostnih turističnih produktov, ki si jo boste zapomnili za vedno.

ADRENALIN

Monster Roller, PohorJet, XXL Nogomet, Mala košarka, Odbojka, Avtomobilčki po progi, Vlečenje vrvi, Paintball,…

Več

V preteklih letih, desetletjih smo kot organizatorji-profesionalci na pot popeljali številne potnike, velike in male skupine, doživljali in spoznavali imenitne kraje, ljudi in običaje. Pravimo, da premikamo ljudi, premagujemo razdalje in pomagamo domačemu potniku pri doživetjih tujih krajev, navad in običajev. Tujim potnikom pa ponujamo spoznavanje naše Slovenije in njenih lepot. Z našim partnerjem podjetjem Marprom zagotavljamo kvalitetno izvedbo prevozov.

Kaj vam lahko ponudimo?

  • Pri nas boste lahko kupili svoj oddih ali se podali na zimske počitnice

  • Uredimo vam poslovno potovanje in vas tja tudi odpeljemo

  • Za skupine pripravimo izlet in druženje in ki se pomni!

  • Presenetimo vaše najdražje s potovalnim darilnim bonom?

  • Skupaj z vami bomo kolesarili po Sloveniji in svetu

  • Podali se boste lahko v gore in pešačili po imenitnih stezicah tega sveta

  • Mladi se boste spominjali zaključnega izleta in MarTure + mature

  • Avto – avtobus – ladja – kolo – letalo