Teambuilding

Teambuilding2020-06-30T11:05:41+02:00

TEAM-BUILDING

Adrenalinsko obarvane igre, ki krepijo timsko delo na prostem ali v dvorani; s humorjem vodene delavnice priznanih strokovnjakov; lokalna kulinarika povzdignjena na željen nivo; degustacije vrhunskih vin, penin, izdelkov iz medu, ali morda drzna igra paintball-a…

ZA KOGA?

Naši programi so namenjeni tako malim skupinam (15-50 oseb), kot tudi večjim podjetjem (3000+ oseb).

KJE?

Pohorje – tako del pod hribom, kot sam hrib je idealno prizorišče za športne igre, kulinarična doživetja, tekmovanja, zabavo. Seveda to ni edina lokacija na Štajerskem, kjer je teambuildinge mogoče preživeti, zato radi izvedemo programe tudi drugje. Vse je stvar rdeče niti animacije, ki jo dogovorimo skupaj z naročnikom.

KAKO?

Najprej dorečemo naravo dogodka – je primerna bolj formalna animacija ki je v neposredni navezavi s tematiko podjetja, ali se gre za sproščeno zabavo, da se službene skrbi odmislijo. Tema dogodka je lahko tipično štajerska, a to nikakor ni pravilo. Pri velikih skupinah prihajajo zaposleni iz vseh koncev Slovenije, po navadi tudi drugih držav, zato lahko izberemo nevtralno noto tako pri hrani, pijači, kot tudi glasbeni spremljavi.

KAJ?

Naše izkušnje so pri teambuildingih zelo široke – v največ primerih prevzamemo celotno organizacijo dogodka, saj je tako za naročnika najlažje.

  • Prevozi na lokacijo in nazaj (smo partnersko podjetje Marprom D.o.o., lahko vam zagotovimo avtobusne prevoze po Sloveniji in širše)
  • Animacija, vodenje cel čas dogodka – sprejem ljudi, razdelitev napotkov, zemljevidov, kuponov (Odvisno od samega dogovora)
  • Malice, kosila, večerje, prigrizki, catering – Kulinarična ponudba Pohorja je izjemno široka. Od sendvičev, ki jih vzamete s seboj na pot do Pohorskega piskra, kot nekaj toplega »na žlico«, vse do znane domače klasike pohanega, v slanino ovitega in preprosto dobrega – tudi steake naročimo pri daleč najboljšemu ponudniku, spečemo pa jih tako, kot se za dober kos mesa spodobi.
  • Vse to lahko pripravimo na prostem ali v prireditvenem šotorju. Število obiskovalcev ni ovira – z našimi partnerji se dogovorimo in za vas dodatno postavimo pokrite prostore. Pozimi pa le te za vas tudi ogrejemo.
  • Športne igre so po navadi jedro teambuildingov: XXL Nogomet, Skupinska smučka, Vlečenje vrvi, Spretnostni poligon, Monster Roller, Skoki v vrečak, Odbojka, Košarka, Mali nogomet; vožnje s PohorJetom – letnimi sanmi,….. Za vse poskrbimo mi, igre pa vodijo izkušeni animatorji/sodniki. Na koncu iger podelimo po vaši želji: pokale, medalje ali nagrade.
  • Moderatorji in glasbeno poživljanje dogodka – naši moderatorji so profesionalci z ogromno izkušnjami. Dogodek povežejo v sodelovanju s športnimi animatorji in glasbeno skupino ali DJ-em.
  • Glasba: Ozvočenje, nastop in vsa potrebna dovoljenja so v naši organizaciji.
  • Gondola – glede na to, da je vožnja z gondolo resnično nekaj posebnega, jo z veseljem vključimo v naše programe. Ceni prilagodimo velikosti skupine.
  • Varnost in red: Glede na vaše zahteve uredimo tudi to, potem vaš dogodek res steče brez težav. Prireditev prijavimo pri zato pooblaščenem uradu.
  • Darila dogodka: Spomini na dogodek živijo res da v mislih in občutkih, a lepo je nekaj odnesti domov tudi v roki. Pri oblikovanju darila za vaše zaposlene upoštevamo CGP vašega podjetja, primeren izdelek pa izberemo skupaj.